Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

DR-HO’S MotionCiser

Dit is een apparaat moet voor vele doeleinden geschikt is ook kunnen elders lezen een aantal reviews. Doordat ze er mee wordt geconfronteerd denk je er niet bij door en gaan er een aantal reviews lezen en dan kom je er achter dat niet alle reviews worden gepubliceerd. Als je namelijk kijkt op de website fit voor alles.nl en je plaatst daar dan eerlijke reviews een ervaring die je zelf daadwerkelijk hebt opgedaan wordt hij spontaan verwijderd. Mogelijk begrijpt u dat de reviews die worden geplaatst zijn om te promoten maar niet om eerlijk uitleg gegeven over de werking van het apparaat. Ook wordt er niet bij stilgestaan dat het eventueel levensbedreigend kan zijn. Ik verklaar uiteraard niet dat het levensbedreigend is maar er wordt ook niet nagekeken. Want als je een heerlijk reviews schrijft spontaan van de website verwijderd zonder kennisgeving.

Dus mogelijk kunt u begrijpen dat de reviews ook geen waardevolle inhoud zijn voor de werkelijkheid en de werkzaamheden van het product.

 

Een reviews dat U kan beoordelen doe er mee wat U wil lees het goed hieronder:

Uiteraard wil ik graag een reviews geven over de MotionCiser het product heeft veel werk dat ze werken dikwijls zeker is!

Als eerste voor de bloedsomloop zal het zeker een mogelijkheid zijn, ook voor de pijnbestrijding kan ik geen antwoord geven waar mogelijk als ik het apparaat alle rapporten beoordelen zit die mogelijkheid er zeker in.

Het feit van de MotionCiser vele mogelijkheden heb kan ik niet over oordelen alleen mijn ervaring kan ik wil delen.

Bent u hartpatiënt of heeft u onregelmatige hartslag raadpleeg zeker uw huisarts of cardioloog voordat u overgaat tot gebruik van dit apparaat. Ik had namelijk ook de elektrotechnicus van mijn ICT geraadpleegd en deze vertelde mij dat ik het zonder problemen kon gebruiken de MotionCiser maar helaas was dat niet het geval.

Na de eerste keer een keer te hebben gebruikt was er niet zoveel problemen. Maar de tweede dag heb ik hem ook weer gebruikt zoals driemaal per dag 30 minuten wat ook staat voorgeschreven.

Die avond voor ik naar bed ging had ik een verschrikkelijk dikke buik puilde uit boven mijn navel raar maar ik ben bekend met vochtproblemen hartfalen en meer van die dingen en de regels zelf met mijn vocht beletten maar vochthuishouding.

Die nacht heb ik een hele slechte nacht gehad heel veel urine verloren en gelukkig alles weer een beetje gecorrigeerd.Hieruit blijkt dat hij wel vocht uit je benen omhoog brengt maar dat je hart het niet kan verwerken en ophoopt in je lichaam. Heb je dat niet in de gaten dan ga je wederom naar het ziekenhuis met hartfalen.

Ik zeg u duidelijk dat dit niet voor iedereen geldt maar dat er voorzichtigheid moet worden geboden.

Wij willen allemaal graag meedoen maar hou wel het gevaar in de gaten.

Het gaat mijn niet om het geld we geven wel eens meer uit om nog iets te kunnen doen.

 

Dirk Loenen