DVSWITCH install

Laat U niet beïnvloeden door de stekker amateur PE1KZU met de praat van dat hij ten eerste in VW mode zit om te plagen. Ik dacht dat een zendamateur volwassen zijn maar deze meneer wordt dat nooit denk ik. Het zou beter zin als hij zich altijd aan de regels hiel en niet alleen af reageert  op amateurs die experimenteren en ook  denk aan de mede amateurs die het iets minder hebben en in plaats van een dure Yaesu apparatuur niet kunnen aanschaffen.

Dus kortom gezegd wil deze meneer niet met U praten want hij kan niet zien of U amateur ben terwijl bij het gebruik van dvswitch kan je alleen maar werken met je DMR nummer dit krijg je alleen maar als je een licentie heeft.

Dus houd U aan Uw eigen ideeën stoor U niet aan dergelijk mensen want ze kunnen dit niet meer tegen houden.Ook is het nog niet klaar want er wordt nog dagelijks aan gewerkt door  de ontwerpers. 

_______________________________________________________________________

Met een eenvoudig telefoon kunt U gebruik maken van communicatie met de hele wereld ook vanuit de auto boot of caravan geen radio of hotspot mee nemen allen de telefoon en een lader.

even instellen en praten maar !!

Als U naar de link dvswitch gaat kunt u precies zien wat U moet doen om het te installeren en verder komt er steeds veer uitleg en houden wij dit regelmatig bij ook als er nog meer hebben dingen komen. Uiteindelijk zijn we in de wereld om elkaar te helpen en niet te degraderen.

                                     

                                            Er volgt nog meer dit is maar het begin